AgroTransilvania Cluster saluta succesul Asociatiei GAL Campia Transilvaniei

AgroTransilvania Cluster, prin Managerul General Prof. Dr. Felix Arion, a fost invitat sa participe la cea de-a V-a editie a Evenimentului de promovare a Planului de Actiune Locala al Asociatiei GAL Campia Transilvaniei, joi, 27 august 2015, in incinta Bailor Cojocna. Cu aceasta ocazie a fost transmisa urarea AgroTransilvania Cluster ca intregul potential al microregiunii sa fie utilizat cu succes, pe baza oportunitatilor care stau la indemana acestei forme asociative.

Evenimentul a fost moderat de Dna. Angela Bereschi, Managerul GAL Campia Transilvaniei si de Dl. Presedintele al GAL Campia Transilvaniei, Dl. Sorin Radu Ranga, care a prezentat audientei principalele repere si proiecte de succes ale GAL-ului.

Printre invitatii care au evidentiat importanta initiativelor locale derulate de GAL Campia Transilvaniei s-a numarat si Dl. Gelu Hossu, sef serviciu in cadrul Oficiului Judetean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (OJFIR) si Dl. Marton Balogh, Director Regional al Fundatiei Civitas pentru Societatea Civila, Filiala Cluj, dar si beneficiari ai proiectelor derulate prin intermadiul GAL-ului: autoritati locale sau beneficiari privati.

Cu ocazia acestui eveniment au putut fi degustate produsele specifice ale producatorilor locali din Microregiunea Gal Campia Transilvaniei situata in extremitatea de est a judeţului Cluj, în vecinatate cu judetele Bistrita-Nasaud si Mures. Microregiunea ocupa din punct de vedere teritorial aproximativ 13% din suprafaaa judetului Cluj (1,008 km2) si insumeaza o populatie de 34.703 locuitori din 14 comune: Caianu, Camarasu, Catina, Cojocna, Geaca, Mociu, Palatca, Suatu, Taga, Mica, Unguras, Sanmartin, Buza si Fizezu Gherlii.

Succesul Asociatiei GAL Campia Transilvaniei constituie un fundament decisiv pentru continuarea activitatii sale si in noul ciclu de finantare 2014-2020, iar un prim pas a fost facut prin accesarea Submasurii 19.1 Sprijin pregatitor pentru parteneriatele privat-publice locale in vederea elaborarii strategiei de dezvoltare locala, din cadrul Masurii 19 Sprijin pentru dezvoltarea locala LEADER a Programului National de Dezvoltare Rurala 2014-2020.



Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.