AGROTURDEAN este exemplul de firmă care respiră capitalism

Societatea Agroturdean reușește să îmbine o sumedenie de activități pentru a satisface cât mai multe dintre solicitările clienților.

 

Digital Camera

Digital Camera

 

Societatea din localitatea Badeni, județul Cluj, are o vasta experienta în productia agricola si prestari de servicii in agricultura.

 

Personalul firmei s-a specializat în noua tehnologie din domeniul hidroinsamantarii și a cumpărat mai multe utilaje (FINN Hydroseeder, FINN Straw-blower si FINN Bark-blower), care permit implementarea si in Romania a acestei tehnologii moderne. Firma noastra presteaza servicii in domeniul hidroinsamantarii, in acest sens are contracte in derulare cu autostrada Transilvania, autostrada M3 din Ungaria, Consiliul local Cluj, Rigips Romania sau Argillon Romania.

 

De asemenea, firma Agroturdean are o vastă producție agricolă, de la cultivarea sfeclei de zahar, pana la cele de cartofi, soia si grau.

 

Pentru a-și extinde și mai mult serviciile, SC Agroturean SRL a intrat și pe piața de amenajări grădini și spații verzi. Astfel, personalul firmei poate amenaja spatii verzi, gradini, cascade sau lacuri, sisteme de irigatii pentru gradina ori terase cu plante decorative.

 

Digital Camera

Digital Camera

 

Pentru gradinile deja amenajate oferim lucrari de intretinere gazon si taluzuri, taieri plantari de arbori, fertilizari pentru plante, tratamente impotriva daunatorilor, precizează reprezentanții Agroturdean.

 

Firma mai poate executa și lucrări de închidere halde de steril și consolidare de taluzuri.

Tags: