Societatea Civilă Profesională de Avocaţi „Codrean, Iusco, Jucan”

Societatea Civilă Profesională de Avocaţi Codrean, Iusco, Jucan” este rezultatul unei viziuni tinere și dinamice, ce a luat naștere din pasiunea pe care o împărtășim pentru profesia de avocat. Noi vedem în avocatură mai mult decât o profesie, o vocație.

Iubim ceea ce facem și investim în fiecare proiect o parte din noi. Ne definim prin principii și valori sănătoase, de la care nu ne abatem niciodată. Tratăm fiecare client cu aceeași măsură și-l privim ca pe un partener. Suntem profesioniști, dar știm să oferim un strop de căldură și prietenie.

Societatea Civilă Profesională de Avocaţi “Codrean, Iusco, Jucan” are o echipă formată din patru avocati parteneri – avocaţi definitivi, membri ai Baroului Cluj, patru avocați colaboratori, personal auxiliar şi colaboratori în domeniul expertizei financiar contabile, cadastral şi imobiliar, traducător autorizat, servicii notariale.

În derularea activităţii noastre acoperim o arie de clientelă preponderent în domeniul comercial, contencios administrativ şi fiscal, litigii de muncă, achiziţii publice, civil, penal, proprietate intelectuală,  legislaţie malpraxis.

Oferim consultanţă şi redactare acte în limbile engleză, franceză şi spaniolă.

 

Date de contact:

Sediu: str. Pitești, nr. 9, ap. 6 Cluj-Napoca, Cluj, România

Birou: 0749 117 324

Telefon: 0744 477 399

Fax:  0364 11 66 10

E-mail: office@codreaniusco.ro

Web: www.codreaniusco.ro