Firma Tehnofavorit Cluj este urmașa Staţiunii de Maşini Agricole şi Tractoare

Tradiția producerii utilajelor agricole este continuată la Cluj de firma Tehnofavorit, urmașa Staţiunii de Maşini Agricole şi Tractoare fondată în 1949.

 

home-6

 

Situată în Bonţida, aproape de Castelul Bánffy şi la doar 30 de kilometri de Cluj, dinspre Dej, compania Tehnofavorit a pornit la drum în 1995, având acum rezultate foarte bune. Firma a păstrat tradiţia începută în 1949 şi a adoptat dezvoltarea tehnologică în mecanizarea agriculturii a anilor următori.

 

Anul 1995, când s-a înfiinţat societatea comercială Tehnofavorit, a venit odată cu o evoluţie remarcabilă prin diversificarea gamei de produse pentru agricultură, în urma unor programe de colaborare tehnologică cu parteneri din Germania, Italia, Franţa etc.

 

Compania a încheiat anul 2012 cu o cifră de afaceri de 3,3 milioane de euro. Din cei 115 angajaţi, peste 25% sunt specialişti acreditaţi cu studii superioare.

 

Firma Tehnofavorit este specializată pe fabricarea de maşini fitosanitare, maşini de erbicidat, maşini pentru tratat în vii şi livezi. În plus, o altă diviziei a companiei produce utilaje şi instalaţii zootehnice, depozite de cereale, uscătoare, granulatoare şi tehnică de transport.
dep+uscat
Tehnofavorit produce sau importă din Germania, Italia, Franţa, Danemarca şi Finlanda utilajele comercializate, atât pentru piaţa din România cât şi pentru cele externe, precizează conducerea pe site-ul oficial al firmei.

 

Facilităţile de producţie moderne (maşini cu comandă numerică, maşini de debitat cu laser, echipamente de sablare şi vopsire etc.) fac ca utilajele produse la Bonţida să satisfacă cele mai exigente cerinţe tehnologice din domeniul agricol şi zootehnic.

 

Tehnofavorit este acum un lider de piaţă în domeniul maşinilor pentru tratamente fitosanitate şi în domeniul pregătirii furajelor în zootehnie.

Tags: ,