Membri

Partneri – Prestări servicii conexe

SAFETY BROKER

Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce operează în România.

Suntem prezenţi la nivel naţional în peste 150 de unităţi operaţionale, în toate judeţele ţării.

De 12 ani suntem prezenti pe piata de brokeraj in asigurari si oferim servicii personalizate de management al riscului şi consultanţă integrată pentru toate tipurile de asigurări.

Totodata, prin pachetele personalizate pe industrii specifice, precum si prin serviciile de administrare si gestionare a costurilor, venim in intampinarea obiectivelor de business ale clientilor nostri.

De asemenea, in cadrul grupului nostru functioneaza si compania Safety Credit ce are ca scop intermedierea programelor de finantare ( credit, leasing financiar si operational, fonduri europene).

Date de contact: Str. Mioritei, Nr. 2, Cluj-Napoca, Cluj
Telefon: 0754.22.36.19,
office.cluj@safetybroker.ro 
www.safetybroker.ro

STUPARUL PUNCT RO

Prin materialul apicol pe care îl prezentăm şi discutăm împreună cu dumneavoastră, precum şi prin produsele performante pe care le puteţi procura din magazinul nostru, dorim crearea unei comunităţi în care stuparii începători sau avansaţi să obţină consultanţă şi cele mai noi unelte şi utilaje apicole existente pe piaţă.

Date de contact: Cluj-Napoca, jud. Cluj,
Str. Observatorului, Nr. 15, Ap. 19
Telefon:0740.462980,
0728.346855,
0765.864824
contact@stuparul.ro
http://www.stuparul.ro/

DLG INTERMARKETING S.R.L

DLG Intermarketing este o companie romăno-germană cu experiență
de peste 20 de ani în organizarea expozițiilor cu profil agricol. În Romania, DLG Intermarketing organizează Târgul Internațional pentru Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie, AGRARIA, care în 2014 va sărbători 20 de ani de existență la Cluj-Napoca și Expoziția AGRIPLANTA (în 2014 va avea loc cea de a 4-a ediție), la Fundulea, în Județul Călărași, expoziție în cămp, cu utilaje și input-uri pentru agricultură, loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole și demonstrații comentate cu mașini agricole. DLG Intermarketing este filiala din Romania a DLG e.V (Societatea Germană pentru Agricultură), firmă care activează de 128 ani in domeniul agriculturii, organizatorul expoziției AGRITECHNICA de la Hanovra, cea mai mare expoziție de mașini agricole din lume.Pentru informații despre principalele noastre proiecte în derulare, vă invităm să accesați:
www.agraria.info.ro
www.agriplanta.ro
www.dlg.org
www.dlg-international.com

Date de contact:

Adresa de corespondență: str. Dionisie Lupu Nr. 50, Et.1, A. 4, Sector 1, Bucuresti.
Tel: +40-21-317.12.25/26
Fax: : +40-21-319.63.71
Mobil: +40-722 633 639
Email: c.mares@dlg.org  r.mares@dlg.org 
http://www.dlg-intermarketing.ro

BANCA TRANSILVANIA SA

Istoria BT a început în Cluj-Napoca, în 1994, la iniţiativa unor oameni de afaceri din Cluj. Ideea a fost aceea de a crea o bancă locală, un brand de Cluj. Spiritul antreprenorial al fondatorilor a determinat consolidarea poziţiei Băncii Transilvania, într-o prima etapă în Cluj şi, ulterior, la nivel regional şi naţional. Banca şi-a orientat la început activitatea spre sectorul IMM şi, datorită cererii pieţei, în scurt timp această a început să se dedice şi domeniului retail. În anul 1997, Banca Transilvania a devenit prima instituţie bancară din România, care a fost cotată la Bursa de Valori Bucureşti.

Date de contact: Cluj-Napoca, Cluj, str. G. Bariţiu nr. 8, 400027

Telefon: 0264 308028

e-mail: contact@bancatransilvania.ro

web: https://www.bancatransilvania.ro

FUNDAȚIA OPEN FIELDS

Viziunea Fundaţiei Open Fields este creşterea impactului cu care acţionăm, prin parteneriate cu alte organizaţii sau entităţi, astfel încât să dezvoltăm şi să responsabilizăm comunităţile, făcând oamenii fericiţi şi mediul înconjurător curat.

Date de contact:

Str. Mihai Românul nr. 19, 400495 Cluj Napoca, România

Telefon: +40 264 403 680

office@openfields.ro 

openfields.ro 

HOSTVISION S.R.L

HostVision a fost inființată în 1993 având activități legate de
domeniul IT. Din anul 2001 am început activități în mediul online pe partea de web hosting, web design și web development. Serviciile de web hosting au devenit tot mai importante pentru HostVision, echipa noastră crescând în fiecare an, pe masură ce volumul afacerii de hosting a crescut. O contribuție majoră la acestă creștere a avut-o încrederea acordată de clienții existenți care ne-au recomandat serviciile aducându-ne un numar important de clienți noi.

Date de contact: str. G-ral Eremia Grigorescu 87, 400304 Cluj-Napoca, Romania
Tel: 0264 532152
Fax: 0264 532152
http://www.hostvision.ro
contact@hostvision.ro

FOOD TRANSILVANIA MARKET

Agro TV Network

AGRO TV este prima și singura televiziune cu acoperire națională din România care, de trei ani li se adresează direct, 24 de ore din 24, agricultorilor, specialiștilor în domeniu, celor implicați în agribusiness, tuturor celor pasionați și interesați de acest vast și important sector de activitate din România.

Date de contact400641, B-dul Muncii nr.18, corp B, parter Cluj Napoca, ROMANIA

Telefon: 0728 800 013

http://www.agro-tv.ro/

MARCO INSTAL GRUP IMPEX SRL

VOX PAPER SRL