Membri

Partneri – Producători sector vegetal

AGRO TURDEAN IMPEX S.R.L.

Societatea comerciala AGROTURDEAN din localitatea Badeni, jud. CLUJ are o vasta experienta in productia agricola si prestari de servicii in agricultura. Datorita aparitiei si dezvoltarii unor noi tehnologii in domeniul hidroinsamantarii, societatea noastra, beneficiind de personal calificat, a achizitionat mai multe utilaje (FINN Hydroseeder, FINN Straw-blower si FINN Bark-blower), care permit implementarea si in Romania a acestei tehnologii moderne. Firma noastra presteaza servicii in domeniul hidroinsamantarii, in acest sens are contracte in derulare cu autostrada Transilvania, autostrada M3 din Ungaria, Consiliul local Cluj, Rigips Romania sau Argillon Romania.

Date de contact: Localitatea Badeni, judetul Cluj
Telefon: 0264 317 908
Mobil:   0744 564 827
http://www.agroturdean.ro
agroturdean@hotmail.com

CRAMA LA SALINA

 

Așa cum o sugerează numele cramei, podgoria este amplasată în imediata apropiere a Salinei Turda, mai exact la aproximativ 100 de metri de aceasta, pe Dealurile Durgău, zonă cu tradiție seculară în viticultură, ce datează din perioada Imperiului Roman, pe vremea când așezarea cunoscută astăzi sub numele de Turda se numea Potaissa.
Crama La Salina s-a născut în inima Transilvaniei, într-o zonă cu o puternică vocație pentru vinuri albe. Terroirul specific Văii Arieșului vine cu amprenta identității sale, transformând oferta Cramei La Salina într-o experiență unică, revelatoare. Tocmai de aceea, aceste vinuri poartă numele ISSA, ca un omagiu adus tradițiilor viticole milenare formate aici, încă de când localitatea purta numele Potaissa.

Date de contact:  Str. Dealul Viilor nr. 10, Turda, județul Cluj

Telefon: 0364 110 464

http://cramalasalina.ro/

 

contact@cramalasalina.ro

PFA SECARĂ DOREL VIOREL

Date de contact:Borşa, nr. 337, judeţul Cluj
pfa.secara.dorel@agrocluster.ro