foto agrariaPentru al doilea an consecutiv, AgroTransilvania Cluster a participat la AGRARIA, cel mai mare targ agricol din Transilvania, în calitate de partener al evenimentului. Cea de a 21-a editie AGRARIA a avut loc in perioada 23 – 26 Aprilie 2015, în localitatea Jucu, din judeţul Cluj.

Clusterul de agricultură a avut un stand de 28 de metri pătraţi, în cadrul căruia reprezentanţi ai entităţii de management a clusterului vor purta discuţii cu vizitatorii, cu potenţialii membri sau parteneri din ţară şi din străinătate. De asemenea, la stand vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai Departamentului de Consultanţă al AgroTransilvania Cluster.

O parte dintre membrii clusterului îşi vor prezenta publicului produsele şi serviciile, într-o mică expoziţie fără vânzare. De asemenea, vor fi distribuiţi fluturaşi care conţin informaţii despre serviciile oferite de această entitate, produsele membrilor, dar şi despre de ce să devii membru acestui cluster.

În acest moment, AgroTransilvania Cluster are 47 de membri. DLG Intermarketing, compania care organizează an de an târgul AGRARIA este, la rândul ei, membru al AgroTransilvania Cluster.