grota de la tagaCelebra fabrică de brânzeturi din Țaga revine pe piață, din această săptămână. Alături de cunoscuta brânză de Năsal, fabrica va livra magazinelor companiilor membre ale clusterului AgroTransilvania o serie de noi produse de înaltă calitate, sub brandurile Bobâlna, Moeciu și Produs de Țaga.

„Nu este vorba doar despre brânza de Năsal, ci şi despre sortimentul Bobâlna, Moeciu şi brânza Produs de Ţaga. Aceasta din urmă împreună cu brânza de Năsal sunt atestate ca produse tradiţionale”, a precizat Călin Fărgaciu, directorul executiv al Cooperativei Someş Arieş.

„Brânzeturile produse în fabrica de la Ţaga vor putea fi cumpărate peste 10 zile şi din Carrefour Polus”, a declarat Ciprian Morcan, reprezentant AgroTransilvania Cluster.

Fabrica de Brânzeturi de la Ţaga a fost redeschisă la sfârşitul lunii noiembrie. Acest lucru a fost posibil în urma acordului semnat pe 29 august 2014 de FrieslandCampina România și Fabrica de Brânzeturi Transilvania, care s-a născut din asocierea dintre AgroTransilvania Cluster și Cooperativa Agricolă Someș Arieș.