Membri

Partneri – Institutii publice

Consiliul Județean Cluj

Judeţul Cluj se situează în jumătatea nord-vestică a ţării, aflându-se în zona de contact a trei unităţi naturale reprezentative: Munţii Apuseni, Podişul Someşan şi Câmpia Transilvaniei. Din punct de vedere al ponderii suprafeţei deţinute în totalul teritoriului naţional, judeţul Cluj ocupă locul 12 pe ţară cu 2,8%. Se învecinează la nord-est cu judeţele Maramureş şi Bistriţa-Năsăud, la est cu judeţul Mureş, la sud cu judeţul Alba, iar la vest cu judeţele Bihor şi Sălaj.

Telefon: +40-372-640-000
Web: http://www.cjcluj.ro
Email: infopublic@cjcluj.ro

Municipiul Cluj-Napoca

 

Cluj-Napoca este municipiul de reședință al județului ClujTransilvaniaRomânia. Orașul este unul dintre cele mai importante centre academice, culturale, industriale și de afaceri din România. Printre alte instituții, găzduiește cea mai mare universitate din țară, Universitatea Babeș-Bolyai, cu faimoasa sa grădină botanică. În 2015, Cluj-Napoca a fost Capitala Europeană a Tineretului.

Web: http://www.campiaturzii.ro
Email: primaria@campiaturzii.ro

Municipiul Câmpia Turzii

 

Câmpia Turzii este un municipiu în județul Cluj, Transilvania, România, situat pe lunca râului Arieș, la câțiva kilometri sud-est de municipiul Turda și la 40 km de municipiul Cluj. Orașul a fost înființat prin decret regal în anul 1925, prin unirea satelor Ghiriș-Arieș și Ghiriș-Sâncrai. În 11 noiembrie 1998 orașul Câmpia Turzii este declarat municipiu.

Web: http://www.campiaturzii.ro
Email: primaria@campiaturzii.ro