Membri

Parteneri – Intermediari

BANCA TRANSILVANIA

Istoria BT a început în Cluj-Napoca, în 1994, la iniţiativa unor oameni de afaceri din Cluj. Ideea a fost aceea de a crea o bancă locală, un brand de Cluj. Spiritul antreprenorial al fondatorilor a determinat consolidarea poziţiei Băncii Transilvania, într-o prima etapă în Cluj şi, ulterior, la nivel regional şi naţional. Banca şi-a orientat la început activitatea spre sectorul IMM şi, datorită cererii pieţei, în scurt timp această a început să se dedice şi domeniului retail. În anul 1997, Banca Transilvania a devenit prima instituţie bancară din România, care a fost cotată la Bursa de Valori Bucureşti.

Date de contact: Cluj-Napoca, Cluj, str. G. Bariţiu nr. 8, 400027

Telefon: 0264 308028

e-mail: contact@bancatransilvania.ro 

web: https://www.bancatransilvania.ro 

CAMERA DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE CLUJ

Camera de Comert si Industrie din Cluj a fost înfiintata în urma cu aproape 160 de ani prin Patenta Imperiala austriaca, împreuna cu Camerele din Brasov si Timisoara. Camera clujeana din secolul XXI este succesoarea de drept si continuatoarea celei din secolul al XIX-lea, ceea ce face din CCI Cluj una din cele mai vechi 3 camere de comert din România.

Telefon: 0364-730-980
Web: http://www.ccicj.ro
Email: office@ccicj.ro

AGENȚIA DE DEZVOLTARE REGIONALĂ NORD-VEST

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest este o organizaţie regională înfiinţată ca organism de utilitate publică, cu personalitate juridică, ce acţionează în domenii specifice dezvoltării regionale, obiectivele principale fiind diminuarea disparităților regionale,  dezvoltarea economică și socială a regiunii precum și facilitarea cooperării la nivel regional, național și european.

Date de contact:

E-mail: secretariat@nord-vest.ro

Web: www.nord-vest.ro

Facebook

Telefon: 0264-431550

FUNDAȚIA OPEN FIELDS

Viziunea Fundaţiei Open Fields este creşterea impactului cu care acţionăm, prin parteneriate cu alte organizaţii sau entităţi, astfel încât să dezvoltăm şi să responsabilizăm comunităţile, făcând oamenii fericiţi şi mediul înconjurător curat.

Date de contact:

Str. Mihai Românul nr. 19, 400495 Cluj Napoca, România

Telefon: +40 264 403 680

office@openfields.ro 

www.openfields.ro 

FUNDAȚIA CIVITAS PENTRU SOCIETATEA CIVILĂ - FILIALA CLUJ NAPOCA

Date de contact: Cluj Napoca, str. Amoș Frâncu, nr.6, ap.1, jud Cluj

E-mail: office@civitas.ro

Telefon: 0264590554

FUNDAȚIA PENTRU PROMOVAREA AGRICULTURII ȘI A ECONOMIEI REGIONALE FAER-REGHIN

Date de contact: Reghin, str. Apelor, nr. 5, județul Mureș

fundatiafaer@gmail.com

SC HYGIA-CONSULT SRL

COLEGIUL TEHNIC DE INDUSTRIE ALIMENTARĂ “RALUCA RIPAN” cunoscut de mulţi după vechiul nume, L.I.A. (Liceul de Industrie Alimentara), a fost şi este singura şcoală cu profil de industrie alimentară din judeţ. La înfiinţare, în anul 1948, s-a numit Şcoala Tehnică Alimentară pentru Industria Produselor Lactate. De-a lungul anilor, numele şcolii a fost schimbat în: Liceul Industrial pentru Industria Alimentară, Liceul Industrial nr. 5, Grupul Şcolar de Industrie Alimentară, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară “Raluca Ripan”.

Telefon: 0264 442 512
Web: http://colegiulralucaripan.ro/

SC SAFETY BROKER SRL

Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce operează în România.

Suntem prezenţi la nivel naţional în peste 150 de unităţi operaţionale, în toate judeţele ţării.

De 12 ani suntem prezenti pe piata de brokeraj in asigurari si oferim servicii personalizate de management al riscului şi consultanţă integrată pentru toate tipurile de asigurări.

Totodata, prin pachetele personalizate pe industrii specifice, precum si prin serviciile de administrare si gestionare a costurilor, venim in intampinarea obiectivelor de business ale clientilor nostri.

De asemenea, in cadrul grupului nostru functioneaza si compania Safety Credit ce are ca scop intermedierea programelor de finantare ( credit, leasing financiar si operational, fonduri europene).

Date de contact: Str. Mioritei, Nr. 2, Cluj-Napoca, Cluj
Telefon: 0754.22.36.19,
office.cluj@safetybroker.ro 
www.safetybroker.ro

SC GREENBAU CONSULTING SRL

Date de contact: Cluj-Napoca, Str. Adrian Marino, nr. 13, județ Cluj

alexandrastoica2002@gmail.com

UNITATEA DE SUPORT PENTRU INTEGRARE SRL

Date de contact: Cluj-Napoca, str. Baladei, nr.35, jud. Cluj

Telefon: 0264410071

office@studiidemediu.ro