Membri

Parteneri – instituții și organizații catalizatoare

SC Centrul Agro Transilvania Cluj SA

Asigurarea depozitării produselor agroalimentare la standarde europene, prin monitorizarea factorilor de microclimat la nivel de produs, cât și prin facilități tehnice de sortare, ambalare, manipulare pe parcursul rețelei de distribuție spre consumator.

Telefon: 0264-504-200
Web: http://www.agrotransilvania.ro
Email: administrator@agrotransilvania.ro

SC Hygia Consult SRL

Compania asigură servicii de consultanță în afaceri și management, fiind implicată activ în constituirea și dezvoltarea clusterelor din Regiunea de Nord-Vest a României, specializată în atragerea de finanțări, precum și în gestionarea și coordonarea implementării proiectelor.

Tel./fax: 0264-316-587
Web: http://www.hygia-consult.ro
Email: office@hygia-consult.ro

Camera de Comerț și Industrie Cluj

Camera de Comert si Industrie din Cluj a fost înfiintata în urma cu aproape 160 de ani prin Patenta Imperiala austriaca, împreuna cu Camerele din Brasov si Timisoara. Camera clujeana din secolul XXI este succesoarea de drept si continuatoarea celei din secolul al XIX-lea, ceea ce face din CCI Cluj una din cele mai vechi 3 camere de comert din România.

Telefon: 0364-730-980
Web: http://www.ccicj.ro
Email: office@ccicj.ro

Global Distribution Group SRL

Suntem o societate înfiinţată în anul 2002 având ca obiect de activitate – Consultanţă în afaceri şi management. De la înfiinţare şi până în prezent societatea îşi desfăşoară activitatea în domeniul consultanţei şi comerţului cu specializare pe sectorul agrozootehnic pentru promovarea principiilor europene de creştere a animalelor, în special al creşterii vacii de lapte şi a bivoliţei. SC GLOBAL DISTRIBUTION GROUP SRL, prin activitatea depusă în anul 2006, a obţinut 18 finanţări SAPARD concretizate în proiecte de euroferme ecologice de creştere a vacilor de lapte pentru clienţii din judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud, Mureş şi Brasov, iar în prezent acţionăm pentru obţinerea de finanţări din Fonduri Structurale.

Dej, judetul Cluj, str. Valea Codorului nr. 61B
Cod postal: 405200
Tel / Fax: 0372 764 350 / 0264 206 041
Mobil:0730 123 633
http://bivoli.com/gdg
calinzanc@bivoli.com

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest este o organizaţie regională înfiinţată ca organism de utilitate publică, cu personalitate juridică, ce acţionează în domenii specifice dezvoltării regionale, obiectivele principale fiind diminuarea disparităților regionale,  dezvoltarea economică și socială a regiunii precum și facilitarea cooperării la nivel regional, național și european.

Date de contact:

E-mail: secretariat@nord-vest.ro

Web: www.nord-vest.ro

Facebook

Telefon: 0264-431550