Programul Operational Capital Uman

2014-2020

Learn2Do4Entrepreneurship

Proiect derulat in parteneriat:

Lider de proiect: CIVITTA STRATEGY & CONSULTING SA

Partener 1: UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRICOLE SI MEDICINA VETERINARA CLUJ-NAPOCA

Partener 2: ASOCIATIA CLUSTER MOBILIER TRANSILVAN

Partener 3: ASOCIATIA CLUSTERUL AGRO-FOOD-IND NAPOCA

Partener 4: FILIALA TRANSILVANIA A ASOCIATIEI ROMANE PENTRU INDUSTRIA ELECTRONICA SI DE SOFTWARE

Partener 5: ASOCIATIA ROPOT

Partener 6: UNIVERSITATEA DIN ORADEA

OBIECTIVELE PROIECTULUI:

Obiectivul general:

Obiectivul general al proiectulul consta in dezvoltarea competentelor antreprenoriale si sustinerea initiativelor de afaceri prin promovarea culturii antreprenoriale in regiunea Nord-Vest, asigurarea accesului la activitati integrate de consiliere, sprijin pentru initierea afacerilor, asistenta, mentoring si prin formare profesionala.

Directii majore de actiune, ale proiectului:

  1. Dezvoltarea competentelor antreprenoriale si manageriale a 440 de persoane din grupul tinta in cadrul unui program de formare profesionala
  2. Stimularea ocuparii pe cont propriu prin spijinirea a 49 de antreprenori, ce vor beneficia de o subventie de investitii pentru dezvoltarea unei afaceri, in valoare de 36.000 euro
  3. Asigurarea unui program de consiliere/ mentorat permanent pentru afacerile dezoltate in cadrul celor 36 de luni de implementare si la 12 luni dupa finalizarea proiectului prin mecanismele de sprijin dezvoltate (ore de consultanta, introducere in reteaua clusterelor, participarea la evenimente de networking).
  4. Promovarea culturii antreprenoriale prin cresterea gradului de constientizare cu privire la oportunitatile oferite de antreprenoriat, printr-o campanie de promovare si informare, precum si evidentierea exemplelor de succes.

Durata de implementare a proiectului: 36 luni ( implementarea a inceput din luna ianuarie 2018)

Valoare proiect: 12.986.953,06 lei