Agromalim – Târg internațional de agricultură, industire alimentară și ambalaje

Agromalim – Târg internațional de agricultură, industire alimentară și ambalaje

  • 1 septembrie, 2022 - 4 septembrie, 2022
  • EXPO ARAD, Arad

Descriere eveniment

Ca și la edițiile precedente, târgul are un caracter internațional, aproximativ 250 de firme din România, Ungaria, Germania, Franța, Olanda, Polonia, Cehia, Bulgaria și-au confirmat deja prezenta și vor expune la ediția din acest an a târgului Agromalim.

Agromalim este cea mai mare expoziție de profil din vestul României și una dintre cele mai importante la nivel național. Vor fi expuse tehnologii, mașini și utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, tehnică de ambalare, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate.

Pe lângă principalele evenimente, în cele 4 zile se vor desfășura și evenimente conexe, precum: demonstrații cu utilaje pentru ferme de creștere animale, concurs de îndemanare conducere tractor, concursuri animale de rasă, întâlniri de afaceri, prezentări firme, workshop-uri pe teme de interes, întalniri ale membrilor asociațiilor profesionale.

Mai multe informații pot fi obținute, de asemenea, accesând linkul: www.ccia-arad.ro/agromalim

evenimente viitoare
Aveți nevoie de mai multe detalii?

Pentru a afla mai multe detalii despre evenimentele organizate sau promovate de către AgroTransilvania Cluster, contactați-ne!