Training

Clusterul intermediază și organizează activități de formare pentru instruirea personalului entității de management a clusterului și a reprezentanților  membrilor clusterului.

Pentru mai multe detalii, luați legătura cu noi!

Cursuri de formare organizate:

Expert achiziții publice

Cursul de formare „Expert achiziții publice”(cod COR 214946), curs acreditat ANC, participând membri ai EMC și angajați ai membrilor clusterului.

Manager proiect

Cursul de formare întitulat  “Manager proiect” (cod COR 242101), curs acreditat ANC, participând un număr de 9 persoane (membri ai EMC și angajați ai membrilor clusterului).

Formator COR 242401

Cursul de formare ,,Formator COR 242401”, curs acreditat ANC, desfășurat pe perioada a șase zile, cu un număr de 8 participanţi/curs (membri ai EMC și angajați ai membrilor clusterului).

Norme fundamentale de igienă

Cursul de formare ,,Norme fundamentale de igienă” s-a desfășurat pe durata a două zile, cu un număr de 60 participanţi/curs. Cursanții au fost angajați ai mai multor membri ai clusterului care activează în domeniul alimentar prin producția și comercializarea produselor alimentare.

De la strategia de marketing la rezultate

Cursul de formare ”De la strategia de marketing la rezultate”: etape și instrumente pentru implementarea planului de marketing și a strategiei de promovare, s-a desfășurat în 08.12.2014.

Vânzarea orientată către client

Cursul de formare ”Vânzarea orientată către client”, s-a desfășurat în 27-28 noiembrie 2014.

* Serviciile oferite membrilor ATC sunt în conformitate cu standardele ISO 9001:2015, ISO 45001:2018, SRM 8000, și certificarea europeană GOLD