Agricultura ecologică din România – la 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeană

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, prin Proiectul european SME Organics – Creșterea competitivității IMM-urilor din sectorul ecologic, co-organizează ediția din acest an a Conferinței Naționale a Bioagricultorilor, care va avea loc în data de 28 octombrie, la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară  din Cluj-Napoca.

Agenda evenimentului include sesiuni plenare şi schimburi de bune practici privind experienţe europene în agricultura ecologică, precum şi o zonă expoziţională dedicată producătorilor ecologici locali.

Conferința este organizată de Asociaţia Bioagricultorilor din România BIOTERRA, în parteneriat cu USAMV Cluj-Napoca, cu sprijinul Consiliului Judeţean Cluj și al ADR Nord-Vest. Evenimentul se află la a XVI-a ediție și reunește anual sute de reprezentanți ai operatorilor ecologici, asociații și organizații din domeniul agricol din țară și din străinătate, universități și institute de cercetare, precum și autorități publice locale, regionale și naționale.Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.