AGRO TV este cel mai nou membru al AgroTransilvania Cluster

AgroTransilvania Cluster a primit în rândurile sale un membru nou. Este vorba despre televiziunea cu acoperire națională AGRO TV.

“AGRO TV este un post care a fost mereu alături de producătorii locali, de cei care activează în acest domeniu. Cum activitatea televiziunii noastre a început la Cluj, în Transilvania, apropierea de Clusterul AgroTransilvania a apărut ca fiind naturală, încărcată de semnificaţii pentru noi, toţi. Sperăm ca acest pas să fie primul spre o colaborare intensă, menită să aducă în prim plan ceea ce contează: produsele româneşti şi valorile tradiţionale din Transilvania”, a declarat pentru agrocluster.ro Sorin Lăpușan, managing partner Agro Tv Network.

AGRO TV este prima și singura televiziune cu acoperire națională din România care, de trei ani li se adresează direct, 24 de ore din 24, agricultorilor, specialiștilor în domeniu, celor implicați în agribusiness, tuturor celor pasionați și interesați de acest vast și important sector de activitate din România.

Două studiouri în București și Cluj, o echipă tânără, dinamică, ambițioasă, care dezvăluie în imagini și cuvinte simple eforturile conjugate ale tuturor celor angrenați în agricultură și în agribussines, pentru progresul sectorului agricol, și implicit al societății contemporane din mediul rural.

Conform rezultatelor unui studiu I.R.E.S. 80% dintre fermieri se informează de la televizor.

 Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.