AgroTransilvania Cluster a fost prezent la seminarul Schimb de exeprienta intre GAL-uri in vederea elaborarii Strategiilor de Dezvoltare Locala din cadrul masurii 19 – Sprijin pentru dezvoltarea locala LEADER a PNDR 2014-2020

Prof. Dr. Felix Arion, Director General si Daliana Simon, din cadrul Departamentului de Consultanta, au reprezentat AgroTransilvania Cluster la seminarul Schimb de exeprienta intre GAL-uri in vederea elaborarii Strategiilor de Dezvoltare Locala din cadrul masurii 19 – Sprijin pentru dezvoltarea locala LEADER a PNDR 2014-2020, organizat de Federația pentru Dezvoltarea Zonei Rurale “Bârgău-Călimani”.

Implicarea clusterului in directia corelarii strategiilor grupurilor de actiune locala este in deziderat continuu urmarit constant pentru realizarea obiectivelor asumate. O etapa logica ultrioara va fi includerea GAL-urilor intre membrii clusterului, pentru a se asigura o valoare adaugata suplimentara lantului de valoare agoalimentar din zona Transilvaniei. –  a declarat dl. Prof. Dr. Felix Arion, Director General AgroTransilvania Cluster.

Pe agenda evenimentului au aparut subiecte precum lista documentelor de consultat în vederea elaborării SDL, aspecte teoretice si practice privind elaborarea SDL, obligațiile contractuale ale beneficiarilor GAL care implementeaza Masura 19.1, sau structura parteneriatului din punct de vedere al  criteriilor de selectie a  SDL.

De asemenea, participantii la seminar au elaborat impreuna modelele de fise ale Masurilor cuprinse in SDL  pe domenii prioritare si  tipuri de masuri: investitii, servicii si forfetar.

 Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.