AgroTransilvania Cluster a primit Eticheta Bronz europeană

Șase clustere din Transilvania de Nord au primit o certificare specială din cadrul Secretariatului European pentru Analiza Clusterelor de pe lângă Comisia Europeană. Este vorba de un titlu care atestă că toate cele șase clustere au început îmbunătățirea calității managementului.

Clusterele care au primit această importantă distincție europeană sunt AgroTransilvania Cluster, Mobilier Transilvan, Cluj IT, iTechSylvania, Prelucrări Metalice Transilvania și Regional Agrofood. În România, în total, 13 clustere au primit această certificare, din totalul celor 73 de astfel de structuri înregistrate la nivel național. La nivelul Uniuniii Europene, acordarea de astfel de distincții a început în anul 2010. 689 de clustere au primit eticheta Bronz, 7 au primit eticheta Argint, iar 47 au primit eticheta Aur.

”Acordarea acestei distincții ne onorează și certifică faptul că clusterul AgroTransilvania pășește cu hotărâre pe drumul care duce spre excelență”, a declarat directorul general al clusterului, Felix Arion.

Obținerea acestei distincții a fost posibilă datorită sprijinului acordat de ADR Nord-Vest, prin proiectul cu finanțare europeană ClustArs Excelență în managementul de Clustere.Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.