AgroTransilvania Cluster este prezent la Târgul pentru un Viitor Sănătos

În perioada 07- 08 martie 2015, echipa AgroTransilvania Cluster este prezentă la Târgul pentru un Viitor Sănătos, a V-a ediție, organizat la la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca. Alături îi este SC Stuparul Punct Ro SRL, unul dintre cei mai noi membri ai clusterului. Prin această participare se dorește sporirea vizibilității, printre crescătorii de albine, atât a structurii asociative ce o reprezintă AgroTransilvania Cluster cât și a servicilor pe care le oferă membrilor săi și sectorului agroalimentar. Nu este de neglijat nici suportul pe care clusterul îl oferă SC Stuparul Punct Ro SRL pentru devzoltarea de noi relații comerciale și de colaborare cu terți parteneri.

Prezența Departamentului de Consultanță al AgroTransilvania Cluster la acest eveniment a constituit o oportunitate unică pentru a disemina cele mai recente informații privind noile măsuri din cadrul Planului Național de Dezvoltare Rurală care pot oferi șansa agricultorilor de a devini mai competitivi.

Au fost stabilite contacte cu agricultorii ce și-au exprimat interesul față de serviciile specializate ale Departamentului de Consultanță al AgroTransilvania Cluster în vederea concretizării acestora în colaborări reciproc avantajoase.Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.