AgroTransilvania Cluster, în parteneriat cu Tehnofavorit, reprezintă Clujul la Indagra 2014

Romexpo, 29 octombrie-2 noiembrie 2014

AgroTransilvania Cluster și Tehnofavorit, societate de tradiție în domeniul producției de utilaje și echipamente agricole, membră a clusterului clujean, participă la cea de-a 19-a ediție a Târgului internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei – Indagra 2014, ce se desfășoară în perioada 29 octombrie – 2 noiembrie 2014, la Romexpo. Este vorba de cel mai mare târg de profil din România. Standul clujenilor are o suprafață de 400 de metri pătrați.

În cadrul acestui stand sunt promovate acțiunile și inițiativele AgroTransilvania Cluster, organizate cu scopul coagulării actorilor din domeniul agricol și din cel al industriei alimentare, precum și produsele Tehnofavorit Bonțida. Societatea produce utilaje și echipamente pentru stocare de cereale și preparare de furaje pentru animale, depozite de cereale, uscătoare de cereale, bucătării furajere și fabrici de nutrețuri combinate (FNC-uri) automatizate, dar și mașini fitosanitare: echipamente de erbicidat purtate, mașini tractate de erbicidat și atomizoare pentru vii și livezi.

Printre noutățile aduse de Tehnofavorit la Indagra 2014 se numără moara structurală de 75 kW, care are o productivitate până la 15 tone/oră, transportorul cu lanț cu racleți cu cot pentru gropi de recepție sau elevatoare cu cupe de 5-100 tone/oră.

“Pentru Tehnofavorit, Indagra este cel mai important eveniment din an în materie de prezentare de tehnică agricolă, mai ales pentru că la el participă toți marii furnizori de pe piață, dar mai ales pentru că este vizitat de foarte mulți fermieri din sudul și estul României. Pentru noi este un bun prilej de a avea un feed-back despre utilajele noastre, despre comportarea lor în exploatare, de a comunica cu fermierii detaliile despre diferitele faze de implementare a unor proiecte, dar mai ales de a ne face cunoscuți pentru viitori clienți. Tot aici ne întâlnim cu mulți proiectanți și consultanți care lucrează pe proiecte de dezvoltare ale fermelor. Sperăm ca sfârșitul anului 2014 să ne confirme trendul ascendent al Tehnofavorit, și debutul anului 2015 să fie cel puțin la fel de fructuos”, a declarat dr. ing. Liviu Ceclan, director marketing-vânzări Tehnofavorit.

AgroTransilvania Cluster are 38 de membri și este cea mai importantă structură de acest fel din nord-vestul țării. Indagra reprezintă cea mai complexă manifestare din România care are ca scop promovarea agriculturii din țara noastră, potențialului zootehnic autohton, produselor tradiționale bio și a soiurilor de vinuri românești recunoscute internațional.Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.