AgroTransilvania Cluster la EU-Brazil Cluster & Business Matchmaking Event

În perioada 29-30 noiembrie 2016, d-na. Geovana Băbaș a participat în calitate de reprezentant al  AgroTransilvania Cluster, la  evenimentul EU-Brazil Cluster & Business Matchmaking Event (Romanian – Brazilian B2B).

Evenimentul a avut loc în Lyon, Franța și a vizat  stimularea cooperării între grupurile și întreprinderile europene și braziliene, în scopul de a stimula contactele internaționale și acorduri de parteneriat.

Sesiunile de matchmaking au reprezentat pentru AgroTransilvania Cluster oportunități de a explora posibile zone comune de interes pentru cooperare și complementaritate, în ceea ce privește lanțul de valoare din sectorul agro-industrial, și de a dezvolta posibile parteneriate de cooperare pentru a introduce tehnologii legate de emisii reduse de carbon în cadrul membrilor din Cluster, prin întâlniri B2B.

Principalele subiecte la acest eveniment au fost:

  • Promovarea cooperării în grupuri și rețele între organizațiile de grup din Europa și Brazilia, pentru a explora viziuni comune și să se  caute parteneriate;
  • Încurajarea cooperării internaționale și transnaționale la cluster și nivelul IMM-urilor pe subiecte precum:
    • – Eficiența energetică în construcții;
    • – Managementul deseurilor solide;
    • – Energia regenerabilă (solară, biomasă).

În cadrul evenimentului au participat 62 de reprezentanți din țări precum Belgia, Brazilia, Danemarca, Franța, Italia, Olanda, Portugalia, Spania, Marea Britanie.

AgroTransilvania Cluster a avut întâlniri în cadrul acestui eveniment cu 18 reprezentanți ai diferitelor firme și organizații participante.Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.