AgroTransilvania Cluster la evenimentul Adunarea Ţăranilor Dobrogeni, Constanţa

Clusterul AgroTransilvania, reprezentat de domnul Ciprian Morcan a participat la evenimentul Adunarea Ţăranilor Dobrogeni, care a avut loc sâmbată, 25 februarie în Constanţa.

Întalnirea a reprezentat prilej pentru semnarea unui acord de parteneriat între AgroTransilvania Cluster şi INOMAR Cluster si pentru a susţine un eveniment al unui membru INOMAR Cluster – Asociatia „Ţăranii Dobrogeni”.

Protocolul de colaborare și parteneriat are ca scop realizarea unui schimb de informații și de bune practici între parteneri. Se urmărește atât promovare reciprocă a partenerilor pentru a spori participarea unor noi întreprinderi la structurile asociative, precum și organizarea în comun de evenimente care să contribuie la creșterea vizibilității naționale și internaționale a celor două clustere și a membrilor acestor structuri.

În cadrul evenimentului a fost încurajat­ă dezvoltarea unor structuri asociative, fiind explicată şi exemplificată situaţia AgroTransilvania Cluster. Un subiect distinct l-a constituit acela al prezentării proiectului „Transilvania acasă” – colaborarea producătorilor locali în scopul comercializării produselor în mall-uri şi hipermarket-uri.

 Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.