AgroTransilvania Cluster la evenimentul „Cluster Conference: Cluster policy and clusters’ cooperation of V4+4 countries”

Organizat de Ministerul Dezvoltarii Economice din Polonia, evenimentul „Cluster Conference: Cluster policy and clusters’ cooperation of V4+4 countries” a avut loc pe data de 30 iunie 2017 în Varșovia, Plac Trzech Krzyży 3/5, Polonia.

La eveniment au participat factorii de decizie politică din țările V4 + 4, reprezentanți ai clusterelor antreprenori, asociațiile și organizațiile legate de politica clusterului. Din partea AgroTransilvania Cluster a participat dl Ciprian Morcan, Coordonator al Departamentului de Dezvoltare al Clusterului.

Conferința a oferit o mare oportunitate de a discuta despre diferențele dintre politicile de cluster în fiecare țară din V4 + 4, de a face schimb de cunoștințe și de bune practici privind politicile de cluster și de a aborda chestiuni cheie privind utilizarea eficientă a clusterelor în accelerarea spiritului antreprenorial și a lanțurilor de valori intersectoriale.

Conferința a oferit sesiuni paralele concentrate pe 4 domenii tematice, posibilitatea de a prezenta cele mai bune practici și oportunitatea de a discuta despre tendințele, barierele și provocările pentru accelerarea și consolidarea cooperării între clustere în țările V4 + 4. Conferința a fost urmată de un eveniment de cluster matchmaking.Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.