AgroTransilvania Cluster, misiune economică în Coreea de Sud

În urma semnării MOU-ului (Memorandum of Understanding) între Municipiul Cluj-Napoca şi Small & Medium Business Corporation (SBC, Agenţia Naţională pentru susţinerea IMM-urilor), fapt apreciat şi de către Excelenţa sa Dl. Ambasador Kim Eun-Joong de la Ambasada Republicii Coreea în România, Dl. Lim Chae–Un, Președintele SBC, s-a organizat o misiune economică în Coreea de Sud pentru întărirea relaţiilor de cooperare şi dezvoltarea de proiecte comune prin construirea de parteneriate între firmele româneşti şi cele coreene şi pentru a dezvolta relaţii de afaceri în diferite domenii, la care au participant şi reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca, a Consiliului Judeţean Cluj, și ai AgroTransilvania Cluster.

AgroTransilvania Cluster, împreună cu doi dintre membri săi, Food Transilvania Market şi CosmFan Carmangerie SRL au participat în perioada 8-13 Noiembrie 2016, la un schimb de informaţii despre tendinţele economice şi dezvoltarea de proiecte comune, atât în domeniul public, cât şi în cel privat.

În timpul misiunii au fost prezentate proiectele şi modul de funcţionare şi organizare al clusterului în vederea oferirii de suport informaţional, cu ajutorul căruia companiile coreene să-şi poată dezvolta o strategie de relaţionare cu EEN, divizia UE responsabilă cu dezvoltarea sectorului ICC (Inovare, Creativitate şi Competiţie). Astfel, se vor organiza întâlniri cu reprezentanţii companiilor membre şi sesiuni de Business match-making, cu scopul de a sprijini crearea de parteneriate între companii şi asistarea în încheierea de contracte de colaborare.

Ca urmare a misiunii economice, AgroTransilvania Cluster a stabilit relaţii comerciale prin care se deschide piaţa coreeană pentru brânzeturile clujene, şi s-au deschis noi direcţii de colaborare punctuală în domenii de interes comun.Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.