Analizează noile modificări fiscale la primele seminare TaxEU Forum din Cluj-Napoca

TaxEU Forum

 

Companii renumite de consultanță fiscală vor susține pe 29 februarie, pentru prima dată în Cluj-Napoca, 4 seminare specializate în cadrul TaxEU Forum, cel mai mare eveniment de legislație și fiscalitate.

Specialiști cu experiență vor urca pe scena de la Radisson Blu Hotel și vor aduce răspunsuri la problemele generate de legislația în vigoare de la începutul anului, dar și soluții concrete pentru adaptarea contribuabililor la noile schimbări din mediul fiscal.

Timp de o zi, participanții vor avea ocazia să analizeze spețe actuale alături de profesioniști de top și să descopere noi modalități de acomodare a noilor reglementări, pentru a asigura în continuare stabilitatea și creșterea economică a companiilor.

Subiectele abordate se vor axa pe impactul modificărilor recente din mediul economic, recomandări practice și studii de caz aplicate, vorbitorii invitați oferind un pachet complet de informații actualizate.

Prima ediție a seminarelor TaxEU Forum din Cluj-Napoca va aborda teme fiscale precum:

Tipologia inspecțiilor fiscale și a litigiilor fiscale în anul 2024
JOI, 29 FEBRUARIE, 9:00-11:30
Seminar susținut de NNDKP

Tranzacțiile intra-group
JOI, 29 FEBRUARIE, 9:00-11:30
Seminar susținut de TPA România

Control fiscal, cazuri și necazuri în cadrul celor 5 tipuri de control fiscal, prevenție versus dispute apărute în timpul controlului
JOI, 29 FEBRUARIE, 12:30-15:00
Seminar susținut de Crowe România

Reforma fiscală în România. Modificări legislative aplicabile din 2024 persoanelor fizice, cu impact din punct de vedere fiscal.
JOI, 29 FEBRUARIE, 12:30-15:00
Seminar susținut de RSM Romania

Subiectele discutate în cadrul seminarelor vor fi prezentate de:

 • Ciprian Păun (Partener și Coordonator, NNDKP Cluj-Napoca)
 • Daniel Hadăr (Director Taxe, NNDKP Cluj-Napoca)
 • Sorana Cernea (Managing Partner, TPA România)
 • Georgeta Baciu (Accounting Manager, TPA România)
 • Claudia Buligă (Tax Director, TPA România)
 • Alexandru Pop (Tax Manager, TPA România)
 • Mitel Spătaru (Tax Partner, Crowe România)
 • Cristiana Oprea (Senior Tax Manager, Crowe România)
 • Mihai Erculescu (Tax Manager, Crowe România)
 • Aurelia Pisiceanu (Senior Tax Consultant, Crowe România)
 • Doina Georgescu (Head of Tax, RSM Romania)
 • Adrian Șerban (Partner, Tax, RSM Romania)
 • Oana Tănase (Constantin) (Partner, Tax, RSM Romania)

În prima zi a evenimentului, pe 28 februarie, va avea loc conferința TaxEU Forum Cluj-Napoca, unde experți reputați în fiscalitate și reprezentanți ai autorităților fiscale vor dezbate ultimele modificări legislative și efectele acestora asupra mediului de afaceri. Cele 3 sesiuni de conferință vor aduce în prim-plan noile prevederi din Codul Fiscal și schimbările de paradigmă în fiscalitate aduse de noul an, oferind o perspectivă de ansamblu asupra reglementărilor recente.

Mai multe detalii despre vorbitori, agendă și înscrieri sunt disponibile pe taxeu.ro.

Pentru a fi la curent cu noutățile despre TaxEU Forum, vă invităm să urmăriți pagina oficială de Facebook, evenimentul creat special, dar și pagina de LinkedIn.

TaxEU Forum 2024 Cluj-Napoca este organizat de Evensys în parteneriat cu NNDKP, TaxHouse-Taxand România, RSM Romania, TPA România, Crowe România.

 

Despre Evensys

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 17 ani de experiență în organizarea de evenimente business. Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferințe și de seminare proprii, ce acoperă șapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, HR, Real Estate, Production și Retail. Evenimentele organizate tratează tematici actuale, care privesc atât industria de business locală, cât și cea din Europa Centrală și de Sud-Est.

 Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.