Arovit este Conserva din Camara Bunicii

Arovit este un producător de conserve care reușește de zeci de ani să se impună pe piață cu produse calitative, trecând și pe segmentul eco.

Brandul Arovit a fost preluat acum 20 de ani de firma MIB Prodcom SRL, deținută de antreprenorul clujean Dorin Bob.

”Din 1998 am început propria producție de conserve, achiziționând și modernizând fosta Întreprindere Legume Fructe Aiud (județul Alba), iar în anul 2002 ne-am luat Responsabilitatea de a duce mai departe brandul Arovit, odată cu achiziționarea fabricii din Valea lui Mihai – emblemă a agriculturii bihorene”, povestesc oficialii firmei.

Marca este autentică românească, fiind înființată în urmă cu peste 70 de ani.

”Viziunea noastră a fost și este apreciată în România, fapt atestat de topurile realizate de-a lungul anilor de către Camera de Comerț și Industrie a României, Consiliul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii și de către Camera de Comerț și Industrie Cluj.

Ne-am implicat în comunitațile locale în care suntem prezenți, asigurând locuri de muncă pentru sute de persoane, precum și desfacere pentru produsele fermierilor autohtoni. Misiunea fiecarei zile este să păstram Tradiția și gustul românesc în fiecare din produsele care ies din curtea fabricilor noastre: Betarom Impex SRL Valea lui Mihai, Pektirom SRL Dej și Mib Prodcom SRL Aiud”, mai spun cei de la Arovit.

Brandul ”Arovit” se laudă acum cu produse diverse, de la dulcețuri la conserve de post sau produse eco, apreciate pe piață. Arovit face parte și din AgroTransilvania Cluster, care coagulează cei mai importanți producători agricoli, fermieri și procesatori din județul Cluj.Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.