Care sunt avantajele Agroclusterului pentru un producător de mezeluri

Directorul comercial al firmei Mariflor, Gabi Mureșan, a exlicat că Agroclusterul este vital pentru susținerea producătorilor agricoli, fiind masa la care toți se întâlnesc și fac schimburi.

”Acțiunea clusterului este extraordinară. Acolo s-au adunat mai mulți producători locali, din foarte multe segmente de piață, care este un lucru foarte bun și încurajant. Este un proiect care trebuie dus mai depoarte și continuat.

Îți dă o posibilitate de desfacere în plus. Îți dă oportunitatea de a intra cu produse tradiționale, de a oferi aceste produse. Clusterul ca atare susține producătorii locali. Nu contează că vorbim despre brânza de Năsal, ca să vă dau un exemplu, pe care eu am savurat-o întotdeauna, sau noi care suntem cu produse din carne și care încercăm să facem în fiecare zi tot ce e mai bun pentru consumatori”, a spus Gabi Mureșan.

Întrebat dacă Mariflor a încheiat parteneriate cu alți producători, membri ai clusterului, directorul comercial al Mariflor a spus: ”Întotdeauna este așa, pentru că în asemenea construcții se ajunge la colaborare și sfătuire. Se face transfer de informații de la unul la altul, care este un lucru foarte important. În Cluster sunt foarte multe segmente reprezentate, diferiți producători care oferă de la pâine la carne.

Se ajunge cu timpul la parteneriate, pentru că fiecare are o experiență pe un anumit sector pe care altul vrea să intre. Este în interesul nostru să ajungem cât mai repede la ținta finală și să nu mai repetăm greșelile altora. Conlucrarea este un lucru foarte important”, a încheiat Mureșan.

Foto: fabricadecarne.roLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.