Carnexpo 2019 – See The Future – Cea mai mare expozitie de carne si preparate din carne din Sud-Estul Europei

Cea de-a 5-a editie a CARNEXPO reprezintă o sursa mare de inspiratie si un centru de inovare pentru industria alimentara din Europa de Sud-Est. În aceeași perioadă cu INDAGRA 2019, în cadrul Centrului Expozițional Romexpo se desfășoară INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 – Targ international pentru industria alimentara, EXPO DRINK 2019 – Târg de vinuri, bere și alte băuturi alcoolice și non – alcoolice, dar și PACK SHOW 2019 – Expoziție pentru industria ambalajelor. La CARNEXPO vizitatorii au posibilitatea de a explora noi piete si de a intalni factorii de decizie, ofera sansa de a obtine o imagine de ansamblu asupra industriei cărnii din Europa de Sud-Est. Aici se reunesc toate segmentele de productie a carnii intr-o singura expozitie:

  • animale vii
  • sacrificare şi tăiere
  • procesare
  • peşte
  • ingrediente
  • tehnologie
  • distribuţie
  • retail

.

In cadrul expoziției vor fi prezentate produse din toate ramurile industriei carnii de la animale la procesarea tehnologiei:

– mai mult de  15 000 mp de spatiu expozitional  

– peste 745 de expozanti

– peste 60 000 de vizitatori si 50 de delegatii din peste 30 de tari

– 10 sectoare expozitionale.

AgroTransilvania Cluster a fost reprezentat la acest eveniment de Carmangeria Moldovan prezenti în cadrul expoziției cu un stand generos si demonstrații de măcelărie – se tranșează, gătește și degustă pistolet cu flanc (coaste, bavetă mare, bavetă mică, piept cu os), tbone, antricot cu os, mușchiuleț, tomahawk, cowboy steak, pulpă (nucă, capac, fricandou, chiulotă, rasol alb, rasol cu os) care vor preceda lansarea Breslei Măcelarilor din România.

CARNEXPO SI INDAGRA FOOD s-au unit intr-o expozitie de produse alimentare mai mare si de acum completa, devenind cea mai mare expozitie de produse alimentare din Europa de Sud-Est. Toate companiile lider din Europa de Sud-Est vin la CARNEXPO pentru a-si prezenta produsele si serviciile intre 30 Octombrie si 3 Noiembrie 2019 la Centrul Expozitional Romexpo din Bucuresti

În cadrul evenimentului “SEE THE FUTURE” vor fi prezentate cele mai recente tendinte de piata și se vor derula dezbateri despre ultimele evolutii din industria carnii in cadrul unui program de conferinte. Participă la conferințe și ramai conectat la cele mai recente inovatii si obtine informatii despre noile produse care apar in fiecare zi in beneficiul consumatorilor

CARNEXPO a fost un succes de la prima editie si a primit un feedback pozitiv din partea tuturor producatorilor de carne si produse din carne – carne de porc, carne de vita, pui, carne de oaie si peste – precum si furnizorii de masini si echipamente, adunati la acest eveniment important.

PARTENERI EVENIMENT: AGROTRANSILVANIA CLUSTER, KARPATEN MEAT, AVASTAR, BARONCINI, CRAINIC, EURATO, MEAT SYSTEMS, VAN HEES, ASOCIAȚIA PENTRU PROMOVAREA ALIMENTULUI ROMÂNESC.

PARTENERI EDUCAȚIE: COLEGIUL TEHNIC RALUCA RIPAN, USAMVLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.