CONTRIBUȚIA ECONOMIEI CIRCULARE LA DEZVOLTAREA DURABILĂ A SECTORULUI AGRO-ALIMENTAR

AgroTransilvania Cluster, în colaborare cu Ambasada Olandei la Bucureşti şi Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară au deosebita placere de a vă adresa invitația de participare la dezbaterea cu temaCONTRIBUȚIA ECONOMIEI CIRCULARE LA DEZVOLTAREA DURABILĂ A SECTORULUI AGRO-ALIMENTAR”, eveniment ce va avea loc în 21 Noiembrie 2017, începând cu ora 09:00 (înregistrare participanți), în incinta USAMV Cluj-Napoca, Aula Mihai Şerban.

Propunându-și să realizeze o economie circulară până în anul 2050, Olanda a devenit țara europeană cea mai activă și ambițioasă în implementarea pachetului de acțiuni privind economia circulară, adoptat anul trecut de către Comisia Europeană, în timpul președinției olandeze a Consiliului European.

Economia circulară oferă răspuns celei mai presante probleme a secolului 21: utilizarea și reutilizarea materiilor prime în modul cel mai eficient cu putință – în scopul asigurării hranei și bunurilor necesare unui trai decent pentru populație, fără a afecta mediul și a epuiza resursele naturale ale planetei.

Pentru a inspira și a se inspira în materie de activităti specifice economiei circulare, cu precădere in domeniul agro-alimentar și al apei, Ambasada Olandei la București organizează in perioada 21-24 noiembrie 2017 o caravană  de evenimente inspiraționale dedicate acestui sector. Evenimentele vor avea loc la Cluj-Napoca, Iași, București și Sofia, fiind organizate cu sprijinul universităților agricole din aceste orașe.

Evenimentul include prezentarea cadrului politicilor economice olandeze referitoare la economia circulară in sectorul agroalimentar, tehnologii si proiecte de succes în aceste domenii precum și explorarea potențialului de stabilire a unor parteneriate pentru colaborare bilaterală în cadrul oferit de Uniunea Europeană.

Prezentările vor fi în limba engleză, traducerea simultană în limba romană fiind asigurată de organizatori. Evenimentul nu implica taxe de participare pentru invitati.

Pentru informații suplimentare și confirmarea prezenței la eveniment, nu ezitați să ne contactați la .Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.