Echipa de management a AgroTransilvania Cluster anticipează noile provocări, pregătindu-se pentru a deveni Formatori

Încercând să țină pasul cu cerințele în continuă adaptare ale sectorului agro-alimentar în care acționează AgroTransilvania Cluster, 7 membri ai echipei de management (EMC) participă la un curs de formare profesională pentru ocupația de  Formator.

În ceea ce priveşte implementarea proiectului „Dezvoltarea sustenabilă a clusterului agro-industrial sub brandul «AgroTransilvania Cluster»”, una dintre principalele activităţi care intră în responsabilitatea personalului EMC este organizarea de cursuri de formare și instruire a personalului EMC și a reprezentanților membrilor clusterului. Această activitate se desfășoară cu ajutorul unor firme specializate, sub coordonarea echipei de proiect.

Activitatea este considerată fundamentală pentru creșterea performanțelor profesionale ale personalului clusterului și ale reprezentanților membrilor clusterului. Cursurile vor face posibilă facilitarea dezvoltării competențelor-cheie care vor permite reprezentanților membrilor clusterului să performeze în sectorul agro-industrial, cu impact semnificativ asupra capacității de inovare și de management a clusterului.Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.