FORUMUL DE AFACERI ROMÂNO-UNGAR – 24 noiembrie 2017 Cluj-Napoca

Forumul de Afaceri Româno-Ungar, aflat la cea de-a cincea ediție va avea loc vineri, 24 noiembrie 2017 la Cluj-Napoca.

Evenimentul este co-organizat de către Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Consulatul General al Ungariei de la Cluj-Napoca, Consiliul Județean din Cluj, Biroul Regional al Casei Nationale de Comert din Ungaria de la Cluj, Camera de Comerț și Industrie a Județului Cluj și Camera de Comerț și Industrie Româno-Ungară Kárpátia.

 

Scopul acestui eveniment este de a consolida dialogul economic între cele două țări și de a intensifica volumul schimburilor comerciale bilaterale prin asigurarea unui forum potrivit pentru construirea unor relații profesionale între reprezentanții afacerilor mici și mijlocii din România și Ungaria. Orașul Cluj-Napoca poate constitui un pod important între Budapesta și București din punct de vedere economic, susținut și de proiectul unui tren de mare viteză pe ruta Budapesta-Cluj-București, discutat recent la întâlnirea dintre miniștrii de externe ale celor două țări.

Forumul de afaceri va avea loc la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor – Universitatea Babeș-Bolyai (UBB FSEGA), Aula Victor Jinga, Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60, Cluj-Napoca, Romania.

 

În cadrul deschiderii oficiale a evenimentului vor lua cuvântul Domnul Emil Boc – Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Domnul Lajos Mile – Consulul General al Ungariei din Cluj-Napoca, Domnul István Vákár – Vicepreședinte, Consiliul Județean Cluj şi Domnul Dr. Răzvan Mustață – Decanul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai

Forumul de afaceri va începe cu o ședință plenară, care va fi urmată de două ședințe în următoarele secțiuni: industria alimentară și economie verde. În cadrul secțiunilor se vor organiza și întâlniri B2B pentru antreprenori. Forumul se va încheia cu o recepție, unde vor fi invitate şi personalități din viața publică a Clujului.

Platforma pentru Forumul de Afaceri poate fi accesată la adresa: http://hurobusinessforum.talkb2b.net/ro

Pentru înregistrare participanți: http://hurobusinessforum.talkb2b.net/ro/members/register

Ce înseamnă cautarea de perteneri B2B? http://hurobusinessforum.talkb2b.net/en/pages/details/5/5/+Cum+functioneazaLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.