Green City – Orasul Verde. Concepte si modele inovative de dezvoltare a spatiilor verzi urbane

In data de 15.05.2016 AgroTransilvania Cluster in colaborare cu Ambasada Olandei la Bucureşti, Anthos – Asociația Regală Olandeză pentru Sectorul Bulbi de Flori și Pepiniere (reprezentant al inițiativei Green City) şi Business Development Group, a organizat cu sprijinul Primariei Cluj-Napoca si a USAMV Cluj-Napoca dezbaterea: „Green City – Orasul Verde. Concepte si modele inovative de dezvoltare a spatiilor verzi urbane”.

Printre cei prezenti la eveniment s-au numarat reprezentanti ai mediului de afaceri olandez, domnul primar Emil Boc, domnul Profesor Doctor Cornel Catoi rector al USAMV Cluj-Napoca, domnul Emar Gemmeke consilier pe probleme de agricultura in cadrul Ambasadei Regatului Țărilor de Jos la Bucuresti si domnul Profesor Doctor Felix Arion Director General al AgroTransilvania Cluster.

Dupa prezentarile sustinute de catre reprezentantii mediului de afaceri olandez, au avut loc dezbateri interactive la care au participat toti cei prezenti la intalnire, inclusiv studenti interesati de conceptul de Green City.

Toti cei prezenti s-au declarat foarte incantati de interesul clujenilor in transformarea municipiului intr-un „oras verde” si sunt increzatori in ceea ce priveste viitoarele colaborari in acest sector.Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.