Legume-Fructe: Forumul profesioniștilor din industrie

AgroTransilvania Cluster a fost reprezentată de Domnul Ciprian Morcan – Coordonator Departament Dezvoltare, în calitate de speaker la cea de-a III-a ediție a evenimentului „Legume-Fructe: Forumul profesioniștilor din industrie”,  desfăşurată în perioada 16 – 17 noiembrie 2017, la Poiana Brașov.

Evenimentul organizat de publicația online Modern Buyer, în parteneriat cu TMT PR The Agribusiness & Food Communicators, a reunit peste 170 de invitați – factori de decizie din retail-ul modern, producători şi asociaţii de producători din România şi din Europa, importatori, furnizori de soluţii si servicii pentru întreaga industrie şi autorităţi ale statului.

Ediția a III-a a evenimentului a oferit accesul la date și trenduri de piață relevante pentru evoluția industriei de legume fructe din România și Europa, exemple de bune practici în colaborarea dintre furnizori și retaileri, noi oportunități pentru creșterea competitivității producătorilor români pe piața internă și externă.

În cadrul conferinței, în cadrul panelului III – Forme de asociere, best practice, în calitate de speaker, Domnul Ciprian Morcan a prezentat activitatea AgroTransilvania Cluster și proiectul „Transilvania acasă 2.0”. Evenimentul a abordat două subiecte importante și anume: Farm Business Management în sectorul de legume-fructe și Colaborarea dintre furnizori și revânzători.

 

În urma participării la eveniment s-a primit o propunere de colaborare din partea Doamnei Mirela Scarlat – fondator TMT, în ceea ce privește implicarea prin intermediul unui parteneriat cu AgroTransilvania Cluster în cadrul unui proiect de comunicare „Enjoy it’s from Europe” în sectorul legume/fructe sau alt sector, pe modelul Poloniei:

(https://ec.europa.eu/chafea/agri/campaigns/enjoy-its-europe)Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.