Misiune economică în Karlsruhe, Germania la inițiativa CSB-System, companie care oferă soluții IT specializate în industria procesării de produse alimentare

În perioada 10-13 februarie 2020, la inițiativa companiei CBS – SYSTEM AG, AgroTransilvania Cluster a organizat o misiune economică pentru toți membri interesați. Obiectivul acestei misiuni a fost acela de a vizita companii din industria alimentară și de a observa modul in care acestea și-au automatizat operațiunile prin integrarea în procesele de fabricație și nu numai a unor aplicații software specializate.

CSB-System AG este o companie care oferă soluții IT specializate în industria procesării de produse alimentare, băuturi, produse chimice, produse farmaceutice, produse cosmetice și comerț. În calitate de furnizor unic de software, hardware, servicii și consultanță de afaceri, optimizează procesele de afaceri ale clienților și creează avantaje competitive semnificative cu soluții la cheie.

CSB-System gestionează toate zonele lanțului valoric din industriile țintă – pe verticală și pe orizontală; adică de la producția primară la consumatori și de la utilaje la procesul de control. Astfel, toate procesele de business pot fi complet reproduse în versiunea standard. Având în vedere structura modulară a soluției la cheie, clienții companiei pot introduce în mod flexibil noi funcționalități în modul în care doresc. Mai mult, CSB-System poate fi actualizat într-un mod rapid și sigur, iar inovațiile tehnice sau cerințele legale pot fi încorporate cu ușurință. Sistemul CSB poate fi folosit ca Enterprise Resource Planning (sistem de planificare a resurselor intreprinderii) complet.

La misiunea economică a participat o delegație formată din membrii AgroTransilvania Cluster:

  • Agro Cosm Fan – Cosmin Moldovan;
  • Cosm Fan Carmangerie – Daniel Todașcă și Varo Mihai;
  • Oprea AviCom – Oprea Emanuel și Oprea Aurel;
  • Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc (APAR) – Emil Gall.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.