Misiune economică – Târgul internațional CIBUS TEC – Parma, Italia

CIBUS TEC este printre cele mai inovatoare expoziții de tehnologie alimentară și o vitrină completă a celor mai bune soluții – de la ingrediente la tehnologii de procesare, de la ambalaje la logistică – pentru toate segmentele industriei alimentare și a băuturilor.

Anul acesta CIBUS TEC s-a desfășurat în perioada 22-25 octombrie 2019, la Parma Italia și a reunit peste 1.000 de furnizori inovatori care prezintă soluții de pionierat și sisteme de producție de vârf pe 120.000 mp de spații expoziționale și 35.000 de profesioniști din industria alimentară și a băuturilor, provenind din 108 țări.

În contextul târgului internațional CIBUS TEC în cadrul căruia sunt prezentate cele mai bune soluții de la procesare până la inovativele tehnologii de ambalare și logistică pentru industria agro-alimentară și industria de băuturi, la interesul manifestat al membrilor clusterului de a colabora cu companii din Italia, și-a propus organizarea unei Misiuni Economice în Parma Italia.

AgroTrasnsilvania Cluster a fost prezent la acest eveniment fiind reprezentat de delegatiile membrilor:

·         Agro Cosm Fan;

·         Bonas;

·         Global Distribution Group.

În cadrul evenimentului membri noștri au participat la diverse activități:

–           vizitarea standurilor expozanților și identificarea produselor și soluțiilor care se potrivesc proceselor de producție și ambalare, membrilor delegației prezenți.

–           participarea în cadrul sesiunii de prezentare de soluții de dezinfectare in industria alimentară și a băuturilor prezentată de ProMinent. Hala 4 etaj 1  

–           intâlniri B2B stabilite prin intermediul Clusterului pentru fiecare membru din delegație.

–      participarea la sesiunea THE IMPORTANCE OF NEW TECHNOLOGIES IN FOOD SAFETY: THE LASER SPECTROSCOPY APPLIED TO QUALITY CONTRO by FT System

–           vizită în pavilionul de utilaje și mașini pentru ambalare

Cibus Tec: deservește industria alimentară și tehnologia alimentară din 1939. Cu o conducere incontestabilă – din 1939 – în a prezenta cele mai bune tehnologii de prelucrare și ambalare pentru legume, fructe, lapte și carne, acum CIBUS TEC este considerat unul dintre principalele evenimente la nivel mondial și singura vitrină de tehnologii din Italia capabilă să ofere

gama completă de soluții pentru toate nevoile industriei alimentare și a băuturilor.

Viitorul tehnologiei alimentare și a băuturilor la Cibus Tec 2019: sunt prezenți peste 1.000 de furnizori inovatori soluții de pionierat și sisteme de producție de vârf pe 120.000 mp de spații expoziționale pentru 35.000 de profesioniști ai alimentației și industria băuturilor, provenind din 108 țări.

Prin cooperarea dintre Koelnmesse GmbH și Fiere di Parma SpA, Cibus Tec face parte din cea mai mare platformă permanentă la nivel mondial pentru sectoarele tehnologiei alimentare și alimentare: cu Anuga, Cibus, ISM, Anuga FoodTec, Prosweets și alte douăsprezece expoziții a fost creată o comunitate de peste 11.000 de companii.

 

CIBUS TEC promovează o conexiune între cele mai bune și inovatoare tehnologii și evoluția tendințelor de consum, oferind cea mai completă expoziție de prezentare a soluțiilor pentru alimente și industria băuturilor

CIBUS TEC oferă o combinație perfectă de expoziție, demonstrații live, servicii de consultanță și ateliere pentru a răspunde nevoile industriei alimentare de mâine:

Industry 4.0 demonstrații live

Cele mai avansate tehnologii de la procesare la deposit logistica va lua rolul central pe durata Cibus Tec 2019 cu diverse linii funcționale foarte automatizate și reale.

Programul de cumpărători de top

CIBUS TEC prezintă cel mai mare program de cumpărători dintre produsele alimentare expoziții de tehnologii. În 2016, peste 3000 de cumpărători precalificați a vizitat emisiunea din 76 de țări. Dacă compania dvs. caută tehnologii alimentare și băuturi și aveți responsabilitatea achizițiilor, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru depunerea cererii dvs. în calitate de cumpărător oficial Cibus Tec.

Planifică-ți fabrica

Noul proiect CIBUS TEC 2019 va permite vizitatorilor să se consulte experți și profesioniști ai industriei: de la dezvoltarea mediului verde proiecte pentru planificarea liniilor de producție, de la nevoile de formare a personalului la dezvoltarea de noi produse și materiale.

Ateliere educaționale

Mii de profesioniști au ales atelierele noastre pentru a interacționa cu experții din sector, pentru a cunoaște tendințele viitoare și a dobândi noi abilități pentru a aplica în compania ta.Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.