Prezentarea oportunităților de angajare în cadrul AgroTransilvania Cluster, la Târgul de cariere PRO CARIERA

AgroTransilvania Cluster este prezent în perioada 24-25 aprilie 2018, la Târgul de Cariere, PRO CARIERA, organizat la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.

În cadrul evenimentului angajatorii prezenți, din domeniul agricol, agro-alimentar, al turismului, cercetării și nu numai și-au prezentat companiile, au pus la dispoziția vizitatorilor standure cu oferte de joburi și intershipuri. De asemenea, în cadrul conferiței s-au derulat simulări de interviuri și au fost prezentat povești de succes.

Domnul profesor Felix Arion, Director general AgroTransilvania Cluster, alături de domnul Ciprian Morcan, Consultant Hygia Consult au prezentat tuturor celor prezenți, activitatea desfășurată de AgroTransilvania Cluser, proiectele pe care acesta le derulează și oportunitățile de angajare în cadrul clusterului.

La standul clusterului, toți cei interesați vor putea afla toate detaliile despre oportunitățile de angajare și nu numai, pe toată perioada de desfășurare a târgului.Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.