Webinar Digitalisation of Cluster Services and Activities 

Platforma europeană de colaborare a clusterelor organizează un webinar de consolidare a capacității clusterelor pe 28 octombrie 2020 pentru a discuta despre modul în care clusterele pot deveni digitale, eveniment online la care au participat și reprezentanții AgroTransilvania Cluster

Webinar-ul „Digitalizarea serviciilor și activităților clusterelor” se va concentra pe transmiterea cunoștințelor și experiențelor peer-to-peer despre modul în care serviciile și activitățile clusterelor pot deveni digitale.

În centrul activității de tip cluster se încurajează inovarea și creșterea prin conectarea actorilor din lanțurile valorice, sectoare și între companii și mediul academic.

Restricțiile privind regulile de călătorie și distanțare în urma crizei COVID-19 contestă modul în care clusterele pot realiza acest lucru în toată Europa.

Clusterele au reacționat rapid la noua situație, regândindu-și serviciile pentru a le muta într-un mediu digital. Vedem acum o varietate de evenimente de potrivire digitală, proiecte de inovație virtuală, seminarii web, conferințe online și ateliere.

Cu toate acestea, nu toate clusterele au avut capacitatea și cunoștințele necesare pentru a asigura o tranziție lină. Deoarece este posibil ca restricțiile să se aplice încă de ceva timp, o ofertă digitalizată rămâne o provocare cheie, precum și o oportunitate.

În acest seminar web vor fi prezentate modele de clustere care au transformat cu succes serviciile din fizic în online și veți învăța din călătoria lor. Vorbitorii își vor împărtăși experiențele, provocările și poveștile de succes.

De la transformarea digitală a serviciilor, la alegerea ce tehnologii să utilizeze și cum să le stăpânească la modul de a depăși provocările promovate de noul mod de lucru, webinarul va oferi inspirație clusterelor pentru a-și intensifica oferta digitalizării.Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.