AgroTransilvania Cluster aduce gustul Clujului la Carrefour

Clujenii vor putea găsi produse alimentare locale, de o calitate deosebită, în cadrul noului stand susținut de clusterul AgroTransilvania în cadrul sectorului de produse proaspete al hypermache-ului Carrefour, din Polus Center. Astfel, cumpărătorii vor putea descoperi sau redescoperi gustul autentic al Transilvaniei, cu ajutorul unor alimente care pun în valoare atât tradițiile culinare ale acestei regiuni europene, cât și măiestria celor care le prepară.

Deschiderea oficială a standului AgroTransilvania Cluster va avea loc în data de 9 noiembrie, de la ora 13.00, în incinta hypermarche-ului Carrefour Polus Center. ”Inaugurarea acestui stand reprezintă un alt pas important în susținerea producătorilor clujeni, care au, astfel, acces la un mare număr de cumpărători. Unul dintre obiectivele AgroTransilvania Cluster este tocmai de a iniția astfel de demersuri, iar proiectul <<Transilvania acasă!>> s-a născut din dorința de susținere a producătorilor autohtoni. Îi invităm pe clujeni să cumpere alimente de o calitate deosebită, reprezentative pentru tradițiile culinare locale”, a declarat președintele clusterului, Ioan Oleleu .

Acesta este cel de-al doilea stand cu vânzare deschis de AgroTransilvania Cluster, după cel care funcționează deja din decembrie 2013, în incita Iulius Mall.

Calitatea deosebită a alimentelor produse în Transilvania este recunoscută la nivel internațional. În Marea Britanie, de exemplu, alimentele transilvănene au fost promovate de Alteța Sa Regală, Prințul Charles al Țării Galilor, de marchiza Tracy de Worchester sau de renumitul ”chef” Paul Bloomfield, unul dintre profesorii asociați ai Oxford Brookes University, cea mai mare universitate europeană din domeniul industriei ospitalității.

Vă aşteptăm cu drag!Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.