Oficiali din Republica Moldova în vizită la AgroTransilvania Cluster

AgroTransilvania Cluster a fost astăzi, 16 martie 2015, gazda unei reununi de schimb de experiență la care a aprticipat Dl. Valerii Condratiuc Vicepreședintele Raionului Hîncești pe problemele economice și, în același timp, Președinte al Comisiei Raionului Hîncești pentru atragerea investiţiilor din Republica Moldova. A mai fost prezentă Dna. Ramona Moldovan, Director al Asociației “Produs de Cluj”, iar din partea AgroTransilvania Cluster au participat la discuții Dl. Ioan Oleleu, Președinte, Dl. Felix Arion, Manager General, precum și alți reprezentanți ai echipei de management al clusterului și ai departamentului de consultanță.

Au fost abordate subiecte specifice domeniului agro-alimentar, accentuându-se nevoia de colaborare în vederea transformării potențialului din domeniul amintit în oportunități de afaceri care să contribuie la dezvoltarea durabilă a spațiului rural, dar nu numai. A fost remarcat, de asemenea, succesul AgroTransilvania Cluster în penetrarea pieței locale și nevoia de a se transfera experiența acumulată înspre partenerii din Republia Moldova. Particiapții la discuții au concluzionat că această primă întâlnire trebuie să se concretizeze în viitor în noi contacte între mediul de afaceri din România și Republica Moldova pentru a se construi relații comerciale reciproc avantajoase.

În încheiere, Dl. Valerii Condratiuc a vizitat SC Agrotransilvania Cluj SA și facilitățile pe care acesta le pune la dispoziție  producătorilor.

 Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.