Producătorii clujeni au pătruns în hypermarketuri

Patru producători locali de mezeluri și lactate au intrat pe una dintre cele mai dinamice piețe, cea a hypermarketurilor. Prin intermediul unui proiect al AgroTransilvania Cluster, hypermarketul Carrefour din Polus Center și-a diversificat oferta cu un stand destinat exclusiv produselor alimentare locale din județul Cluj. Acesta face parte din proiectul “Transilvania acasă!”, născut din dorința de susținere a producătorilor autohtoni.

Standul de 24 metri pătrați reuneștele produsele firmelor Mariflor, Everest, Xamus și Bonas.

 „Intrarea pe această piață a centrelor comerciale a fost un proiect discutat încă de la înființarea clusterului. Mulți nu credeau că este posibil așa ceva. Am demonstrat că, uniți în această structură, putem crea astfel de proiecte și oportunități”, a declarat președintele clusterului, Ioan Oleleu.

“Cei 380.000 de locuitori, la care se adugă zecile de mii de studenți și zecile de mii de vizitatori din străinătate caută produse locale. Asigurarea aprovizionării cu aceste produse a fost până acum o provocare, pentru că ele sunt produse în cantități mai mici, decât brandurile promovate de multinaționale, care pot fi găsite în toate magazinele”, a declarat Felix Arion, managerul general al AgroTransilvania Cluster.

“Suntem bucuroși că am reușit deschiderea acestui stand în incinta Carrefour și asteptăm și alți producători locali clujeni să vină aici cu produsele lor”, a declarat la inaugurare Elisabeta Blondel, directorul magazinului Carrefour Cluj.

Acesta este cel de-al doilea stand cu vânzare deschis de AgroTransilvania Cluster, după cel care funcționează deja din decembrie 2013, în incinta Iulius Mall.Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.